Камери ще дебнат вандалите в Казанлък

Следите от вандалските прояви личат, въпреки че Община Казанлък взе незабавни мерки да почисти парковете и да отстрани последиците от счупените детски люлки и унищожените кошчета за смет

Камери ще дебнат вандалите в Казанлък | StandartNews.com

Стара Загора. Вандали помляха около Коледа двата наскоро обновени парка в казанлашкия кв."Изток", съобщиха от общината. В парк „Казанлъшки оазис детските люлки са напълно унищожени, а 9 от 10-те кошчета за смет са разрязани с нож и отпадъците са разсипани върху алеите. В другата градинка са изпомацани и надрани от хвърлените пиратки върху паната, с които е ограденд, а върху почти всички има оставени кални следи, които не само са повредили постерите, но и загрозяват цялото пространство.

За да бъдат предотвратени подобни вандалски прояви ще бадат монтирани камери за видеонаблюдение в двата парка, както и на други възлови места в града - най-натоварените кръстовищая централната градска 4аст посо4ват ответните мерки от обшината. Полицията ще засили присъствието и контрола в празничните дни за осигуряване спокойствието и сигурността на гражданите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай