Ирландец с арматура в корема шокира спешното в Бургас

Ирландец с арматура в корема шокира спешното в Бургас | StandartNews.com

Ирландец със забито в корема арматурно желязо шокира медиците в противошоковата зала в МБАЛ-Бургас. 35-годишният турист е докаран с линейка от Слънчев бряг, съобщава Флагман.Бг.

Инцидентът е станал около 01,30 ч. снощи. Мари-Пол Кристофър и родителите му били отседнали във вила край Свети Влас, но решили да си направят разходка в съседния курорт.

Мъжът употребил доста алкохол, но за да покаже, че е кондиция, се покатерил по висока ограда. След това скочил в тъмното от коло 3 метра височина в тъмното, където се набол на арматурата.

От Спешното в Слънчев бряг повикали пожарникари, за да срежат арматурното желязо и да го качат на линейката. Около 40 см от арматурата обаче останала в корема на туриста.

„Имаше опасност, ако извадим железния прът още на място, да предизвика още по-голям кръвоизлив и така със сигурно щеше да умре, докато стигнем до Бургас", обясниха медици.

Ирландецът е претърпял животоспасяваща операция след изваждането на желязото. Шишът е преминал близо до черния дроб, но не го е засегнал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай