И Кърджали пуска снегорини за вота

И Кърджали пуска снегорини за вота | StandartNews.com

Кърджали. И Кърджали пуска снегорини за вота. От областната администрация обясниха, че мобилизират високопроходими автомобили. както агенция Стандарт Нюз писа, първи подобно решение взеха в Сливен. На извънредно заседание там бе договорено след приключването на изборния ден при евентуален снеговалеж и навявания на преспи в Балкана, членовете на комисиите да бъдат придружавани до Районната избирателна комисия (РИК) в Областна администрация освен от полицията и от снегопочистваща техника на пътно-поддържащите фирми.

Във връзка с усложнената обстановка и опасността от възникване на затруднения при извозването на  членовете на Секционни избирателни комисии (СИК) областният управител на Кърджали Иванка Таушанова разпореди на всички държавни служби, които разполагат с високопроходими автомобили, да бъдат на разложение на кметовете и да имат готовност да окажат съдействие за безпроблемното придвижване до съответните населени места.

Към  момента обстановката в Кърджалийско е нормална. Затворени пътища няма.  Въведени са ограничения за движение на МПС - с вериги и без ремаркета и полуремаркета в посока Ардино и по пътя за Асеновград.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай