Губернаторът на Добрич остана без заместници

Губернаторът на Добрич остана без заместници | StandartNews.com

Областният управител на Добрич Детелина Николова е без заместник, съобщиха от пресцентъра на областна администрация. Заемалият поста зам.-областен управител Ивайло Манушев е освободен от поста със заповед на премиера Бойко Борисов от 18 март.

Самият Манушев написа в социалната мрежа, че 17 март е бил последният му работен ден в администрацията. "Благодаря на г-жа Николова и всички колеги за топлото изпращане. На този етап от живота си, излизам от политиката. Смятам, че в момента осигуряването на нормално бъдеще на децата ми е приоритет в живота на моето семейство. Очакват ни значителни промени и завръщане към предприемачеството.

Благодаря на всички, които ме подкрепяха през тези шест години, надявам се да съм бил полезен за община Генерал Тошево и област Добрич.

Пожелавам на колегите политици от областта, да имат повече смелост, да въвеждат повече иновации и да дадат път на младите и кадърни служители и предприемачи" - пише Манушев.

С напускането на Манушев, Николова остана без заместници, тъй като досега нямаше назначение и на овакантеното място от Йордан Йорданов, който спечели изборите за кмет на Добрич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай