Голфъри в битка за финал в Щутгарт

Голфъри в битка за финал в Щутгарт | StandartNews.com

Благоевград. „Мерцедес" ще изпрати трима от най-добрите голфъри в България на световния финал в Щутгарт. Националният финал на най-престижното състезание в аматьорския голф ще събере най-добрите състезатели на страната в комплекс „Пирин Голф & Кънтри Клуб" , 6 юли 2013.

Той ще се проведе в събота,а участие са заявили 68 голфъри. Те ще се борят за уникалната награда – да представят България в световните финали в Германия. Условието към тях е да са български граждани и клиенти на престижната немска марка.

Реални шансове за участие в Щутгарт има и бившият футболен национал Красимир Балъков, който е лице на голф турнира „Мерцедес Трофи". Голфърите ще се състезават на 18 дупки на шампионското игрище, проектирано от професионалния играч Иън Узнам. Играчите ще са разпределени в три дивизии, разделени спрямо хендикапа. След надпреварата те ще могат да тестват автомобилите на „Мерцедес". Дамите ще избират между тест драйв и голф обучение за начинаещи, за да се забавляват през уикенда под Пирин планина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай