ГЕРБ помага на уволнени да търсят правата си в съда

ГЕРБ помага на уволнени да търсят правата си в съда | StandartNews.com

Благоевград. Лидерът на ГЕРб в Пиринския край и депутат Даниела Савеклиева тръгна на обиколка из региона. Тя ще проведе срещи с 14-те общински структури. Вече бе в Неврокопския край.

Сред най-дискутираните теми там бяха безпринципните уволнения от управляващите на доказани експерти и специалисти в различни държавни и общински структури.

„Тук се е развихрил депутатът от ДПС Ахмед Башев, под чийто натиск се уволняват поголовно членове и симпатизанти на ГЕРБ - от ръководители до служители и експерти. На мястото на уволнените специалисти се поставят хора без нужната компетентност и квалификация, но удобни на властта", твърдят членове на ГЕРБ. Те се оплакват, че са подложени на репресии и политически гонения. Областният координатор Даниела Савеклиева пое ангажимент да се помага на всеки неправомерно уволнен, който иска да търси правата си в съда.

Основен акцент в разговорите е тежката политическа ситуация в страната и готовността на организациите за предсрочни избори. Тази седмица тя ще се срещне със структурите в Симитли, Кресна, Струмяни, Петрич и Сандански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай