Фестивал на фойерверките засиява в Каварна

Зрелищният купон е на 10 и 11 август, събощи Кметъла

Фестивал на фойерверките засиява в Каварна | StandartNews.com

Каварна. В Каварна ще се проведе Първият Фестивал на фойерверките, съобщи кметът на Община Каварна Цонко Цонев пред Фокус.

Фестивалът ще се проведе на 10 и 11 август. Началото ще бъде от 21,30 часа в събота, както и в неделя, когато е втората вечер. Андрей Слабаков е организатор на събитието, той даде идеята, добави Цонев, известен и като Кметъла.

По време на фестивала има предвидена музикална програма с DJ. Фестивалът ще се проведе на Централния плаж в Каварна и сцената с ефекти, от която ще се чува техно музика, ще бъде поставена на пясъка.

„Ще има и специални гости. През първата вечер, освен DJ-ят, ще гостуват Поли Генова и Дани Милев, а втората вечер - Криско. След около 22.30 часа ще има две зари по 7,30 минути. Втората вечер ще има четири различни вида зари, от четири различи вида фирми. Ще има и сценични зари и други изненади за феновете на фойерверките", анносира Цонев. След светлинното зрелище, фестивалът преминава към дискотека на открито, заедно със специалните гости на Централния Каварненски плаж.

„Това ще бъде първият по рода си подобен двудневен фестивал на фойерверките. Това е нова стъпка в лятната програма на Община Каварна, тъй като реших, че трябва да има нови събития за жителите и гостите на общината", каза още Цонко Цонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай