Фалирал бизнесмен скочи от 10-я етаж на психото в Бургас

Фалирал бизнесмен скочи от 10-я етаж на психото в Бургас | StandartNews.com

53-годишен бизнесмен от Бургас сложи край на живота си, след като скочи от десетия етаж на психодиспансера в морския град. Трагедията се разиграла малко след 19 часа в четвъртък. Търговецът Вълчо Гюров е загинал на място. Той е бил приет преди няколко дни за лечение в психиатричната клиника. Страдал от тежка депресия и невротични пристъпи. Мъжът изпаднал в дълбоко отчаяние, след като бизнесът му фалирал.

Имал огромни кредити, които не успявал да обслужва. Заради дълговете, семейството било заплашено да остане без покрив, направо на улицата. Тежките финансови проблеми са притискали бургазлията от години и накрая той не издържал психически, разказаха негови приятели. Преди повече от 20 години Вълчо Гюров тръгнал буквално от нулата. Първо отворил малко павилионче за хранителни стоки в комплекс "Меден Рудник".

Търговията му потръгнала и скоро отворил второ. След време бизнесът се разраснал и той изградил първия голям супермаркет в комплекса. Магазинът правел големи обороти, но за да го обзаведе с необходимата техника, Гюров теглили огромни кредити. Бизнесът секнал изведнъж, когато в комплекса стъпили два големи международни вериги хипермаркети. Бургазлията не успявал да поддържа конкурентни цени и фалирал.

"Вълчо беше много работлив и находчив човек. когато магазина му фалира преди две години, той търсеше други начини да оцелее. Опита какво ли не, пробва да продава храни за домашни любимци, но в тази криза нищо не потръгна. Накрая се отчая, изпадна в депресия и се предаде", разказаха съседите му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай