EVN използва граждански канал за информиране на своите клиенти

EVN използва граждански канал за информиране на своите клиенти | StandartNews.com

Отскоро клиентите на ЕVN - България на територията на Старозагорската община могат да разчита и на един модерен канал за информация, относно доставките на електроенергия. Те могат да използват електронната услуга за подаване на сигнали, запитвания и предложения на сдружение с нестопанска цел „Моята еОбщина" (http://estarazagora.info/), съобщиха от електроразпределителната компания.

Иновативната инициатива „Моята еОбщина" е нов проект, отпреди година за бърза комуникация между граждани и институции. Тя е осъществена със сътрудничеството на обществения посредник на общината Павлина Делчева. Съвместната тристранно споразумение предвижда всеки постъпил сигнал, въпрос или предложение се предава автоматично към EVN-България. Дружеството от своя страна разглежда и отговаря своевременно на постъпилите клиентски запитвания. За да се подобри информираността на клиентите, решенията на отделните казуси ще се публикуват и на електронната платформа, като се спазват изискванията за защита на личните данни.

Съвместната работа на EVN-България, „Моята еОбщина" и общинския омбудсман Загора е важен инструмент за разширяване на начините за комуникация с клиентите, за повишаване на тяхната информираност и утвърждаването на добри практики за диалог и сътрудничество, посочват от австрийската компания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай