Eлектронна платформа печели все повече приятели

Eлектронна платформа печели все повече приятели | StandartNews.com

Стара Загора. Електронната платформа „Моята еОбщина", която бе създадена за улесняване връзката на гражданите с общинската администрация и други обществени и стопански институции, печели все повече потребители и приятели. Това отчетоха създателите и три месеца след старта. За този кратък са регистрирани над 10 000 посещения, над 5000 от тях – уникални. Потребителите до момента да надхвърлили 330, а публикациите са 274. Средната продължителност на посещенията е повече от 4 минута, което било добър показател според стандартите на електронното общуване. Огромната част – над 76 на сто от потребителите били млади хора – между 24 и 44 години.

Освен от България „Моята еОбщина" ползвали и старозагорци, които живеят в чужбина - САЩ, Германия, Англия и др. Те ползвали платформата и като информационен източник, и за различни запитвания и услуги от общината.

За да се улесни посредничеството между гражданите и обществените институции създателите и администратори на платформата - сдружението с несостапанка цел „Моята еОбщина", са подписали с кмета на Стара Загора Живко Тодоров меморандум за сътрудничество и съвместна работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай