Ексшеф на ВиК в Разград: Клеветят ме

Ексшеф на ВиК в Разград: Клеветят ме | StandartNews.com

Разград. Няма нищо вярво в обвиненията на БСП депутата Татяна Буруджиева, отправени към мен и работата ми като шеф на ВиК Разград. Това обяви освободеният от длъжност преди месец управител на водното дружество в лудогорския град Красимир Стоянов.

Той с удивление научил от пресата, че е заподозрян в незаконни действия и че е разследван за тях. Стоянов показа уверения, получени от прокуратурата и окръжната следствена служба в Разград, в които се съобщава, че срещу него не се води досъдебно производство.

Бил съм управител на ВиК фирмата до 10.Х. 2013 г. и твърдя, че до тази дата нищо незаконно в дружеството не е правено. Не търся реванш, няма да съдя никого. Искам само името ми да не бъде опетнявано, обясни ексводният началник.

В началото на седмицата БСП депутатът Татяна Буруджиева съобщи, че прокуратурата проверява сигнали срещу Стоянов. Според нея по време на неговия мандат са били разпродавани за скраб материални активи, а парите от сделките не са постъпили в дружеството.

Има процедури, по които се извършва бракуването. Това става с разрешение на принципала МРРБ и всички действия в тази посока сме извършвали според закона, категоричен е Стоянов. Той не е решил още дали ще поиска лична среща с народния представител, изнесъл спорната информация. Не знам къде и кога приема граждани Буруджиева, но ако науча кога има приемна, ще я посетя, за да попитам защо съм наклеветен, обясни обиденият ВиК специалист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай