Експерт по МИО стана шеф на остров "Света Анастасия"

Експерт по МИО стана шеф на остров "Света Анастасия" | StandartNews.com

Бургас. Магистър по международни икономически отношения стана първият шеф на бургаския остров "Света Анастасия". След ожесточена надпревара, продължила повече от 3 месеца, екзотичното място спечели 32-годишният Павлин Димитров.

 

Той е завършил колежа по туризъм в Бургас, а след това и МИО във Велико Търново. В CV-то му се набива на очи владеенето на три езика - руски, английски и немски. Комисията, която оценяваше кандидатите, представи вчера официално избраника си.

 

"Конкуренцията беше изключително голяма, тъй като повечето от кандидатите бяха с голям опит в сферата на туризма. Павлин Димитров се отличаваше от останалите с интересни идеи, които тепърва ще бъдат обсъждани и реализирани. Освен това той имаше и огромно желание да работи на острова, заяви Весела Йорданова, директор на отдел "Култура, маркетинг и връзки с обществеността" в община Бургас.

 

Общо 260 души участваха в конкурса за шеф на бургаския остров "Света Анастасия". Много от тях се отказаха още на първия тур след като разбраха, че заплатата ще бъде между 600 и 1000 лева. Току-що назначеният Павлин Димитров обаче твърди, че за него парите не са водещи.

 

"Щастлив съм, че ще бъда част от един млад, амбициозен и работещ екип", заяви първият шеф на острова. Преди да поеме поста Павлин Димитров е работил последно в ски-гардероб в Банско.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай