ДПС умува за лидер във Враца

ДПС умува за лидер във Враца | StandartNews.com

Областната структура на Движението за права и свободи във Враца си избира председател. В неделя ще се проведе конференция на партията, на която настоящият лидер Борислав Банчев ще представи отчета си за последните 4 г., след което делегатите ще гласуват за човека, който ще оглави структурата. Неофициално се твърди, че постът отново ще остане за Банчев.

Гости на форума ще бъдат председателят на Движението Рушен Риза, депутатите Айхан Етем, Станислав Анастасов и областният председател на ДПС в Монтана Емил Тодоров.

През последните 4 години врачанското ДПС имаше не един или два повода за радост. През 2013 г. в партията се поздравиха за първия депутат, който влезе в парламента от областта – Камен Костадинов. На следващите парламентарни избори ДПС отново успя да вкара народен представител от Враца. Структурата на движението този път заложи на Айхан Етем. Европейските избори във Врачанско преминаха също повече от успешно за партията. По време на вота ДПС победи в 4 от 10-те общини на областта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай