Доведоха булката на тигъра Геро

Доведоха булката на тигъра Геро | StandartNews.com

Варна. След известно забавяне заради аварии по пътя най-после във Варна пристигна любимата на тигъра Геро.

Меденият му месец с цирковата артистка Нейша най-вероятно ще мине през решетка, докато се опознаят и харесат. Тигрицата е циркова артистка, родена в Англия, но от две години е в трупата на Кехайови в София. Ако Геро и екзотичната му съпруга се харесат и им се родят например 5 тигърчета, то за зоопарка ще останат три според договора със собствениците на Нейша. За бъдещото семейство е подготвен нов дом с басейн, трева и дървета, както и специално ложе на два етажа. Масрафът ще излезе оттук нататък скъпо на зоокъта, защото екипът трябва да осигури месечна издръжка от 800 лева на булката на Геро, колкото и на него.

Всеки от тях гълта по 6 кила мръвка на ден и в менюто им има конско , пилешко, но не и свинско.Харчове се правят и за медицинското обслужване на зверовете. Младоженецът е на 15 години.

Досега не е имал партнь орка и е направо девствен. Той е бил на няколко месеца ,когато са го докарали от София и започнал да закача лъвицата в зоопарка. Тя му отхапала лапата ,която след гангрена ,е била ампутирана.Но без лапа, всички се надяват Геро да се прояви като истински тигър в семейното ложе .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай