Добруджа се представя с филми и клип

Добруджа се представя с филми и клип | StandartNews.com

Добрич. В рамките на два дни в Добрич пристигат туроператори от цялата страна, за да видят петте нови филма, както и разработените 15 нови маршрута в рамките на проекта "Пъстрото лице на Добруджа", съобщи зам.-кметът по икономическо развитие на Добрич Надежда Петкова.

"В този проект ние си партнираме с общините Добрич, Балчик и Каварна и заедно с колегите сме разработили новите 15 туристически маршрута. С тяхното представяне, както и на 5-те филма, които са изработени се надяваме да привлечем вниманието на туристическите фирми и да подпомогнем бизнеса в региона като привлечем повече посетители в отделните обекти" - каза още Петкова. Тя добави, че скоро по една от националните телевизии ще започне излъчване и на имиджов клип, който ще рекламира Добруджа.

С новите маршрути и визуални реклами Добрич и общините партньори ще участват и на международните туристически борси в Лондон, Берлин и Букурещ, както и на туристическата борса в София. В рамките на два дни 20 турооператори ще могат да видят два от новите маршрути. Очакванията на общините са за следващия активен сезон да има продадени
от новите пакети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай