Добрич става град на помирението

Правят нов филм за туристическите атракции

Добрич става град на помирението | StandartNews.com

Добрич. "Добрич - градът на помирението" е филмът, който е направен по поръчка на общината и финансиран изцяло от кметството с цел презентация на града и околностите. Лентата е 34-минутна, озвучена изцяло на английски от Джонас Тоукингтън - продуцент, режисьор и диктор. Той е известен с участието си като партньор в епизодични сцени на Ники Сотиров, превъплатил се в ролята на адвокат Пол Станкоф от култовата лента "7 часа разлика", като има и субтитри на български.

Главен режисьор на лентата и продуцент е Степан Поляков. Рекламният филм разказва за срещата на две американски девойки в България, които избират да посетят Добрич и проследява тяхната обиколка по туристическите атракции на града. Сред първите, които получиха DVD с филма е президентът на фондация "Америка за България" Пол Бракън, при посещението си в Добрич.

Кметът Детелина Николова сподели, че в момента се подготвя версия на лентата, която да бъде качена на сайта на общината и така да е достъпна за всеки, който иска да види Добрич. В процес е и договаряне с Поляков, който ще присъства на премиерата на рекламния филм за града в кино "Икар" в Добрич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай