Децата карат за левче в Банско

Децата карат за левче в Банско | StandartNews.com

Дневните лифт картите за деца до 7 г в Банско вече ще са с цена от 1 лв. Новината съобщи Иван Обрейков, маркетинг директорът на "Юлен", концесионер на ски зоната по време на официалната пресконференция за новия зимен сезон. За да ползват съоръженията в курорта малчуганите ще трябва задължително да са с придружител (родител или друг възрастен). Новост са и фамилните карти, които пускат за сезон 2015/16, като отстъпката при 3 членно семейство е 30%. Курортът пуска и още много атрактивни предложения за лифт карти.

Ски зоната ще посрещне новия сезон с 400 оръдия за технологичен сняг, които покриват 95% от всички писти.

Главният мениджър на "Кемпински хотел Гранд Арена Банско" Карстен Зойберт, който също бе на срещата с медиите обяви, че за него и екипът на хотела е радост да споделят триумфа като ски хотел №1 в България заедно с курорта Банско, който също получи в Кицбюел приза за зимен курорт №1 в България за трета поредна година.

"Вярвам, че тези две награди затвърждават позициите, както на хотела, така и на дестинацията като лидери в предлагането на първокласни ски изживявания и качествено обслужване на световно ниво, заяви пред журналистите главния мениджър на "Кемпински" в Банско. Хотелът от този сезон ще има и нов главен готвач - Карстен Рабе, който е с 20-годишен международен опит в петзвездни хотели и ресторанти. Хотелът очаква старта на сезона с новия си апрес-ски бар "Ла Веранда".
Откриването на зимния сезон в Банско отново обещава много емоции и адреналин на любителите на белите спортове.

Големият празник ще е по традиция на Бъндеришка поляна с много музика, състезания и награди от 10 ч. сутринта на 12 декември, събота. Специалният гост тази година е германска ски легенда и двукратен олимпийски шампион Маркус Васмайер, който ще предвожда свой отбор от ски фенове срещу отборите на „местните" ветерани Марк Жирардели и Петър Попангелов. Състезанието, известно като „Влез в отбора на шампиона", ще противопостави три отбора от по 15 скиори, водени от своя капитан. Ограничените места подсказват, че трябва да побързате със записването, което ще става тук в сайта.

Празникът ще продължи с ново, пето поредно издание на суперпопулярната игра „Ловци на съкровища", като този път под снега отново ще чакат собственика си... ключовете от чисто ново Audi A3! Плюс, разбира се, още много други страхотни награди. Фенове на играта напомнят, че подобен висок шанс за печалба (1:300 участници) при залог чисто ново Audi e десетки пъти по-висок от всяка друга игра, томбола, лотария, бинго и тото в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай