Дарт Вейдър и миньоните забавляват пловдивчани

Дарт Вейдър и миньоните забавляват пловдивчани | StandartNews.com

Дарт Вейдър разходи лампа на каишка по главната улица в Пловдив.

В международния Ден на цирка гостите на Пловдив се порадваха на цирк „София" - той организираха цветно шествие по Главната за всички любители на това колоритно изкуство. Герои от Междузвездни войни, миниони, акробати и жонгльори, клоуни и животни. Всичко това беше подчертано с много „плуващи" във въздуха балони, съобщава "Под тепето". 

Заместник-кметът по култура и туризъм на Пловдив Амелия Гешева посрещна шествието, което събуди десетки усмивки, както у  големи, така и у малки. Малчуганите бяха най-ощастливени от шареното мероприятие.

Трупата не се колеба да разговаря и да се снима с тях, а много от балоните им бяха раздадени от директора на цирка Драгомир Драганов - той пък се окичи с червен клоунски нос.

Драганов сподели, че, колкото и странно да звучи, точно Пловдив е родното място на цирк „София" и именно затова отчитат празника под тепетата. Той се състои за седма поредна година.

Шатрата на трупата може да намерите в жк. Тракия, точно до супермаркет LIDL, а спектаклите ще се провеждат всеки ден, без понеделник, от 18:30, събота и неделя от 16:00 часа, до 1-ви Май. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай