Бургаско училище се обзаведе с джакузи

Бургаско училище се обзаведе с джакузи | StandartNews.com

Бургаското спортно СОУ "Юрий Гагарин" се обзаведе с модерно джакузи. Луксозната екстра била предоставена безвъзмездно на школото от Министерството на спорта още миналата година. Новината гръмна, придружена с интрига, че джакузито е станало част от обзавеждането на директорския кабинет.

Директорът Георги Георгиев наредил придобивката да бъде монтирана до бюрото му и единствено той можел да я ползва. Ученическият фолклор роди светкавични легенди за това кой и как се глези в джакузито, макар, че никой не го е виждал с очите си. Директорът Георгиев обаче отрече и обясни, че е станал жертва на долнопробни измислици.

"Нямаме джакузи, а обикновена тангенторна вана. Спортното министерство я подари на училището. Ваната никога не е била в кабинета ми, това са големи фантасмагории. Елате да проверите. Сложил съм я в една от класните стаи на 5 етаж, а моят кабинет е на 4-я етаж. Досега не сме я пускали, защото беше повредена и доскоро я ремонтирахме. Ще я използваме единствено за обучение в кабинета по масаж, имаме такъв предмет. Учи се във 12-ти клас. Не разбирам кой го измисли това нещо - директорът с джакузи в кабинета...Това е повече от абсурдно, направо е смешно", коментира Георгиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай