Брокер се обеси на строеж (ОБЗОР)

Брокер се обеси на строеж (ОБЗОР) | StandartNews.com

Чавдар Караджов бил в депресия, че не може да се реализира

Собственик на Агенция за недвижими имоти се обеси в изоставена сграда в Банско. Чавдар Караджов бил обявен за издирване от полицията. Съпругата му Фаниса подала сигнал в сряда преди обяд, че е в неизвестност. Към полунощ е намерен в недовършена постройка в центъра на Банско, близо до паметника на Паисий Хилендарски. Бизнесменът бил увиснал на въжето, което закачил на рамката на врата на третия етаж.

При огледа не са установени следи от насилие по трупа. Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ - Благоевград. Караджов е управител на "Первая линия недвижимост" и член на УС на "Сдружение брокери на имоти". Има офиси в Банско и Поморие. Работел е основно с руски туристи, тъй като съпругата му е рускиня. Негови колеги в зимния ни курорт бяха потресени от смъртта му.

"Не мога да повярвам, видях го преди два дни. Винаги бяха със съпругата му. Много свестни и точни колеги. Никой от нас не е чул да има каквито и да е проблеми - нито лични, нито семейни, нито здравословни, нито финансови. В Банско е от 5-6 години, а от няколко години започна да работи много и на морето. Хвалеше се, че бизнесът му и там върви много добре", сподели собственик на Агенция за недвижими имоти в града под Тодорка. Съпрузите живеели в апартамент под наем, редовно си плащали наема, не са създавали никакви грижи на своята хазяйка.

Съпругата му е в шок от решението на мъжа си да се самоубие. Тя признала, че са имали малко работа, но никога не са имали финансови проблеми, нито пък помежду си. Фаниса искала да се преместят да живеят в София, където притежавали апартамент. Но Чавдар не искал, тъй като смятал, че няма да може да си намери работа там и да се реализира. Затова напоследък бил в депресия, признала съпругата му. "Ех, как си е готино в Гърция с любимия човек". Това е написал Караджов на 28 март под снимката с жена си, която е качил на страницата си във фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай