Бисер Николов започна опознавателни срещи с кметовете в Кърджалийско

Бисер Николов започна опознавателни срещи с кметовете в Кърджалийско | StandartNews.com

Кърджали. Областният управител на Кърджали Бисер Николов започна опознавателни срещи с кметовете на общини в Кърджалийско. „Надявам се да имаме добър диалог, който да е в интерес на жителите", заяви Николов по време на разговора с градоначалника на Кърджали Хасан Азис. Двамата са обсъдили най-големите проекти, по които работи общината. Азис е поискал съдействие за ремонт на участък от магистралния водопровод на Кърджали, замразен от МРРБ, и ускоряване проекта на Регионалното депо за отпадъци, редуциран и спрян от МОСВ. Строителството на околовръстния път на Кърджали и водоснабдяването на населените места са другите въпроси, поставени от Хасан Азис.

Акцент в разговора с кмета на Момчилград Акиф Акиф е търсенето на финансиране за изграждане на пътен участък от 900 метра, който да свързва града с трасето за Маказа. Дискутирани са били още изграждането на индустриална зона и проблемите, отнасящи се до нашествието на марокански скакалци и гъсеници на територията на общината.

Кметът на Джебел Бахри Юмер е запознал областния управител с безработицата сред мъжете и демографската криза, нуждата от реализиране на проекти за водоснабдяване и асфалтиране на участици от общинската пътна мрежа.

В следващите дни Бисер Николов ще продължи посещенията си и в останалите общински центрове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай