Бързовар уби продавач на царевица

Бързовар уби продавач на царевица | StandartNews.com

Бургас. Бързовар уби 28 годишен продавач на царевица в Слънчев бряг. Инцидентът е станал на плажната ивица на крачка от култовото заведение "Капитан Джак".

Загиналият мъж е Иван Георгиев от Сливен. Той подгрявал казана с варена царевица в малък павилион на пясъка, когато бил поразен от токов удар. Свидетел на трагедията станал негов приятел, с когото работели заедно от началото на сезона. Колегата веднага повикал линейка. Когато пристигнал екипът на Центъра за спешна медицинска помощ, Иван бил в безсъзнание, но все още жив. Медиците качили продавача в реаномобила, но той издъхнал преди да стигнат болницата.

Колегата на Иван разказал пред полицаите, че рано сутринта двамата заредили две от тенджерите за варене на царевица.

В около 11.30 ч. видял, че приятелят му се свлича върху плота. Избутал го на земята, защото предположил, че е ударен от ток и повикал линейка. Самият той не видял искри, защото бил в гръб към колегата си. Разследващи проверяват всички елуреди в павилиона дали са изправни. Тялото на починалия Иван е откарано в бургаската болница за аутопсия. Според криминалисти, причината за смъртта все още не е доказана. Те допускат, че има вероятност мъжът да не е убит от токов удар, а да е получил инсулт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай