Бареков към хората в Благоевград: Бъдете заедно!

Бареков към хората в Благоевград: Бъдете заедно!  | StandartNews.com

Благоевград. Агитка от около 20-30 души сипеше обидни квалификации срещу екипа на "България без цензура" и водещия на турнето по ТВ7 Николай Бареков в Благоевград.

Полицията направи кордон между него и агресивните мъже, едва след като журналистът обяви, че на площада има полицаи, но те си траят и не се намесват.

"Има агитка, явно пратена от ГЕРБ", каза водещият, цитиран от Би Нюз.

Той обяви, че ще открие за кратко предаването, след което ще реши дали да продължи с думите "Отказвам да участвам в подобен евтин трик".

Бареков дори даде думата с микрофона на привържениците на Борисов и Цветанов, за да кажат добри думи за хората, които харесват. Агитката обаче не стори това, а отново се наежи срещу него.

"Ако искате да ме обесите тук на площада с главата надолу, по европейски, ще ви олекне ли?", попита водещият на кампанията към агресивно настроените саботьори.

Водещият призова хората на препълнения площад:

"Бъдете заедно! Това, което ви казвам аз, е че заедно сте по-силни и от Цветанов, и от Борисов, и от БСП и ДПС. Защото площадът е разделен. Бъдете заедно! Вие сте жертви, заедно с вас и аз съм жертва", каза в емоционално слово журналистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай