Бъдеща актриса стана "Мис Варна"

Бъдеща актриса стана "Мис Варна" | StandartNews.com

19-годишната Марина Димитрова бе избрана сред 24 кандидатки за новата "Мис Варна". Носителката на престижната титла тази година завърши Националната гимназия по хуманитарни науки и изкуства "Константин Преславски" в морската столица. Сега мечтае за модния подиум и за филмова кариера, но след като се подготви и пробие в НАТФИЗ.

Тя ще представи Варна в националния конкурс "Мис България", който Ирина Папазова подготвя наесен. Шоуто, проведено в събота вечер в "Гранд хотел Варна", и този път завладя публиката от близо 800 гости с блясък, перфекционизъм, изобилие от красота и фешън стандарти. Юбилейното X издание беше посветено на България и кодът бяло, зелено, червено беше заложен в стайлинга, визията, хореографията, декорите и танците от организаторите от VIP Fashion Group. Фурор на сцената в басейна предизвика трупата "Нешънъл арт" на Нешка Робева, която пък беше в престижното жури на конкурса заедно с Деси Добрева, Ирина Папазова и представители на фирмите споносори. Много овации събра и танцовата формация "Вакалите".

Подгласнички на Марина станаха Илона Минчева, Луси Димитрова и Стела Смолецова. 18-годишната Персиана беше избрана за "Мис Медия" и лице на "Гранда".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай