Арестуваха пияни и голи гамени на Иракли

Купонджиите строшили техниката на полицейска патрулка

Арестуваха пияни и голи гамени на Иракли | StandartNews.com

Бургас. Пияни разиграха грозен панаир със стриптийз на плажа в Иракли. Разюзданата компания вилняла по адамово облекло пред очите на невръстни хлапета. Наложило се туристите да викат полиция, която да усмири пияните. Докато униформените проверявали личните им документи неколцина от развеселените купонджии строшили антената на мобилната полицейска станция, монтирана върху патрулката и откраднали втория предавател.

Скандалът започнал от сутринта и продължил цял ден. Десетина къмпингари, които почиват в къмпинга в Иракли си организирали пиянски купон. Те застанали на входа за охраняемия плаж, който се стопанисва от "Емона 2000" и започнали да вдигат мощни наздравици.

"Докато се наливаха с алкохол тези хора започнаха да се държат грубо и вулгарно. Притесняваха преминаващите туристи, които почиват на морски плаж „река Вая". Обиждаха ги. След обяд положението излезе от контрол, защото започнаха да крещят и да пеят пиянски песни, точно когато е времето за следобедна почивка", разказа Вихрен Кюркчиев, управител на туристическа база "Иракли".

Появата на униформените не стреснала ни най-малко пияните. Веднага след като полицаите си заминали, гамените се преместили на охраняемия плаж и започнали да разиграват демонстративно стриптийз. Те се съблекли чисто голи и умишлено скандализирирали туристите с непристойни пози. Младежите и девойките започнали да подскачат дибидюс голи между хавлиите и крещели нецензурни думи.

"Много от семействата с малки деца напуснаха ивицата, заради скандалното поведение на пияните нудисти. На място отново пристигна полицейски патрул, който арестува двама от групата, уличени в кражбата на антената и разбиването на втория предавател. Младежите видимо бяха пияни, а вероятно и дрогирани. Те практикуват диво къмпингуване в гората, палят огньове и създават реална опасност от пожар в защитената местност. Подозирам, че хулиганските прояви на групата не са случайни, а са поредните провокации срещу спокойствието и реда, които е създала фирма "Емона 2000", заяви управитеят на базата Вихрен Кюркчиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай