Арестуваха 7 пияни шофьори в Пиринско

Арестуваха 7 пияни шофьори в Пиринско | StandartNews.com

Пияни водачи на МПС отново напълниха през уикенда арестите в Пиринския край. Срещу нарушителите са образувани бързи производства. Всички са задържани до 24 часа по Закона за МВР.

Най-пил се оказа благоевградчанин на 43 години. В.С. е заловен на пътя между селата Покровник и Падеш да кара лек автомобил „Рено Еспейс" с наличие на 2,83 промила алкохол в издишания въздух.

Почти толкова се почерпил и 38-г. петричанин Л.К., който е хванат на улица „Европа" в южния град да управлява товарен автомобил „Форд Рейнджър" с 2,74 промила алкохол.

Съгражданинът му Г.Ш., на 43 години, е задържан на улица "Рокфелер" в Петрич. Той седнал зад волана на лек автомобил „Мерцедес" с наличие на 1,63 промила алкохол в кръвта.

На улица „Ангел Даракчиев" в разложкото село Баня е спипан 51-г. Н.Т. от град Симитли. Той шофирал лек автомобил „Мерцедес" с наличие на 1,82 промила алкохол в издишания въздух.

24-г. Г.М. от село Раздол е арестуван, тъй като в неделния ден към 04:10 часа се движел по улица "Младост" в Сандански с лек автомобил „Опел Вектра" след употреба на алкохол. Дрегерът показал наличие на 1,40 промила. 26-г. А.У. от петричкото село Ключ е спрян за проверка към 05:45 часа в неделя в ж.к. "Цар Самуил". Той карал лек автомобил „Ауди" с наличие на 1,29 промила алкохол в издишания въздух.

20-г. Ц.Д. от Мездра е заловен в понеделник към 01,45 часа през нощта на улица "Александър Стамболийски" в Благоевград. Младежът шофирал лек автомобил „Мерцедес" с наличие на 1,65 промила алкохол в издишания въздух.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай