Арест за Иван Магията за блудство

Арест за Иван Магията за блудство | StandartNews.com

Пенсионер бе арестуван от полицията в Благоевград за блудство с четири малолетни момичета от ромски произход. 60-годишният Иван Коцев-Магията примамвал от близо година децата в дома си в Орлин махала в Благоевград. Той извършил деянието няколко пъти през месеците януари и февруари. Мъжът е вкаран в ареста на 18 февруари след получен сигнал от родителите на пострадалите деца.

Пенсионерът примамвал четирите деца у дома и там извършвал блудствените действия. Обикновено, след като приключвал с извращенията, похотливият дядо им давал малки суми пари, дребни подаръци и храна. Едно от децата обаче се престрашило и разкрило на родителите си какво прави с тях възрастният мъж. Те веднага реагирали и уведомили полицията. На 18 февруари той е задържан, а на следващия ден е оставен зад решетките за 72 часа с прокурорско разпореждане. Родителите на децата реагирали адекватно. "Те не са тип родители, които биха си затворили очите заради това, че децата им се прибирали у дома с пари и подаръци. Напротив, веднага са сигнализирали и съдействали на полицията за по-бързото установяване вината на възрастния мъж", коментираха криминалисти.

Оказа се, че съседите на мъжа не са изненадани от новината за ареста му. От дълго време самотно живеещият бивш музикант навъртал в дома си тумба мургави деца. Обикновено му гостували едни и същи момичета, но имало случаи, когато посрещал и съвсем непознати и нови ромки.

"Всеки ден беше върволица във входа и пред блока. Циганчетата се държаха доста предизвикателно, позволяваха си да отправят неприлични предложения и към останалите мъже в района. Спяха на пейката пред входа. Всички знаехме, че идват при Иван Магията. Дори няколко пъти сме му правили забележка за неканените гости, но той все казваше, че не прави нищо лошо и че ромите също са хора", разказаха съседи на арестувания пенсионер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай