8 фирми в битка за одит по проект в Благоевград

8 фирми в битка за одит по проект в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. 8 фирми се конкурираха за изпълнител на обществена поръчка за осъществяване на одит по проект на община Благоевград. „Одит Консулт МД" ЕООД , „Гарант Торнтон" ООД, „Димана одит" ЕООД, „Стандарт –Одит" ЕООД, „Кей Би" ЕООД, „Анда Консултинг" ООД, „Явор Анастасов" ООД и ОП „Поликонсулт" ООД бяха кандидатите, които подадоха необходимия набор от документи преди крайния срок за участие в процедурата.

Една от фирмите, внесли документи, не бе допусната да продължи, тъй като не бе спазила изискването на възложителя да представи офертата в запечатан непрозрачен плик. Битката е за изпълнител на обществена поръчка с предмет "Осъществяване на одит по време на изпълнение на проект „Изграждане на три Центъра за настаняване от семеен тип и едно Защитено жилище на територията на община Благоевград".

Най-високата ценова оферта бе предложена от фирма „Одит Консулт МД" ЕООД в размер на 5000 лева. Най-ниската бе в размер на 1900 лева, посочена от фирма „Гарант Торнтон" ООД. Комисията ще разгледа документите на останалите седем кандидати. Критерият, по който ще бъде определен победителят, е „Икономически най-изгодна оферта".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай