11 места в София остават без вода

11 места в София остават без вода | StandartNews.com

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Войводина могила" в кв. „Княжево", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Войводина могила" от ул. „Владайско въстание" до ул. 711; по ул. „Владайско въстание" от ул. „Войводина могила" до бул. „Цар Борис III", ул. „Селище"; по ул. „Полк. Стойно Бачийски" от ул. „Войводина могила" до ул. „Полк. Стойно Бачийски" №92, ул. 605, ул. 711.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свищов" в жк. „Зона Б-19", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Враня" от ул. „Карлово" до ул. „Свищов".

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Свобода" във вилна зона „Банкя", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Лале" и ул. „Свобода".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Криволак" в жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на ул. „Криволак" от ул. „Христо Смирненски" до ул. „Милин камък".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Димитър" в жк. „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Скайлер" от ул. „Найден Георгиев" до ул. „Никола Войновски".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Република" в с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 13:30 до 18:30 часа на ул. „Христо Ботев", ул. „3-ти март", ул. „Нарцис", ул. „Пламък", ул. „Мичур", ул. „Васил Левски".

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Мала кория" кв. „Княжево" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на ул. „Мала кория" от №35 до №55.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Атанасов" в кв. „Драгалевци" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Маестро Атанасов" от ул. „Ябълкова градина" до ул. „Христина Морфова".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могила" в с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Могила" от ул. „Сергин Сердарски" до ул. „Свети Спас"; по ул. „Рудината" от ул. „Свети Спас" до ул. „Сергин Сердарски".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йове войвода" в кв. „Кумарица" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на ул. „Иван Фелдшера", ул. „Иван Вазов", ул. „Стадион", ул. „Хаджи Димитър".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Чемшир" в кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Чемшир" от площад „Драган Цанков" до ул. „Малина".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай