Звезда от НБА потъна вдън земя

Ламар Одъм обещал да се пребори с дрогата

Звезда от НБА потъна вдън земя | StandartNews.com

Къде е Ламар Джоунс? Този въпрос вълнуваше цяла Америка близо 72 часа. Звездата от НБА бе в неизвестност, след като напусна със скандал дома си. Съпругата му Клоу Кардашиян му постави ултиматум - дрогата или аз. Според "hollywoodlife" Одъм е пристрастен към синтетични наркотици. Той се друсал с оксикотин (б.р - вещество, подобно на морфин, но много по-силно). "Със сигурност трябва да влезе в клиника. оксикотинът е по-силен от хероина и много по-лош от кокаина", обяви един от лекарите на Ламар.

Агентът му Джеф Шварц пък разкри, че Одъм не липсва. "Той е на почивка и жена му много добре знае това. Да, има проблем с психическото му състояние, но бързо ще го оправим", обяви Шварц пред ESPN. В мрежата се появиха снимки на Ламар с фенове на различни места из САЩ.

Самата Клоуи Кардашиян пък разкри, че не иска да коментира нищо. Тя е притискана от семейството си да подаде молба за развод. Клоуи обаче за сега отказва. "Съотборниците му знаеха, че той взима нещо, но не бе ясно какво. Помолих ги да се намесят. Не знам какво е станало", каза Кардашиян. Вчера Ламар се завърна при нея. Според слуховете той е паднал в краката на съпругата си и обещал да започне борба с дрогата. Одъм игра миналия сезон за "ЛА Клипърс", а в момента е без отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай