Жури от младоци в БНТ

50 момчета и момичета ще класират "Най-хубавите години от нашия живот"

Жури от младоци в БНТ  | StandartNews.com

София. Двама от любимците от "Под прикритие" няма да са от двете страни на закона, а рамо до рамо, братя по оръжие и ще зарадват феновете си точно за Нова година. Актьорите Александър Сано, известен в републиката като Косъма, и Владо Пенев, който за кратко бе министър тази година, а иначе отново ще е комисар Попов от 19-ти януари, ще водят за първи път новото шоу "Най-хубавите години от нашия живот" на 31-ви декември от 21 часа. В предаването всеки път ще се изправят едно срещу друго десетилетията от 50-те години на миналия век до наши дни. Те ще се състезават с всичко - песни, реплики от филми, звезди, всякакви символи от живота през тези години. Накрая на финалния 12-и епизод ще бъде обявен победителят. Журито е от 50 на брой 18-годишни момичета и момчета. Решението млади хора да избират кои години са им най-интересни е заради тяхната непредубеденост.

В навечерието на Нова година ще видим битката на 60-те и 80-те години. Състезанието между десетилетията ще изправи в ефира на БНТ1 не само емблематични песни, танци и актьори, но и модата и нейните символи. Сано и Пенев ще покажат трудния избор - модата на баба или стила на мама, на лачените къси поли срещу пайетите и огромните подплънки, кабаретните чорапи над коляното срещу клиновете, на рокендрола, разкроените поли, прическите тип "камбана" и тежките ланци, уокмените и ламбадата.

В подкрепа на 60-те години Сано ще докара в студиото не друго, а любимата бабина печка "Мечта". На бляскавата сцена ще се изтъпанчат и две от най-желаните возила на миналия век. Масовият "Москвич" срещу мечтата на всеки абитуриент от 80-те - бижуто "Лада".

Сано и Пенев ще имат две красавици за асистентки. Едната е балерината Анастасия Неделчева, а другата е актрисата Рая Белева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай