Събота,

Въргала изпрати Виктор с ламборджинито на Коцето

От: Администратор -
2242
Въргала изпрати Виктор с ламборджинито на Коцето
A
A
A

Виктор, синът на Влади Въргала, беше абитуриент преди вечер и за бала си избра спортна кола-фолк певецът Константин му предложил своето жълто лаборджини и младежът с радост приел. "Аз му казвах с колело да отиде, с ретро кола, но той си е бърз и яростен", смее се Въргала.

Коцето се снима във филма на актьора режисьор "Операция:Шменти-капели". Виктор завърши 81-а езикова гимназия "Виктор Юго" и сега ще поеме към Ричмънд, Англия, да учи бизнес и финанси. Само докато ти каже "здрасти", вече прави сделка с теб, казвали близките му. Дама на бала била приятелката му Каролина. Тя грейнала с бяла рокля, а Виктор с черен класически костюм. В такъв важен момент Влади се разчувствал и разказал няколко истории пред гостите.

"Веднъж се качи на паметника в Шумен, беше на 4 години и го гледаме с майка му да стои най-горе на около 25 метра височина. Подмамих го с балони и през тези три минути, докато слизаше, аз сякаш преживях 30 години. А в "Пирогов" за него имаше едва ли не отделен кабинет - колко пъти сме шили глави, крака... Виктор не пожела да тръгне по моя път, но знам, че ще се справи. Той е добро дете, спортува, не яде месо и пише с лявата ръка", каза още Въргала.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички