Въргала изпрати Виктор с ламборджинито на Коцето

Въргала изпрати Виктор с ламборджинито на Коцето | StandartNews.com

Виктор, синът на Влади Въргала, беше абитуриент преди вечер и за бала си избра спортна кола-фолк певецът Константин му предложил своето жълто лаборджини и младежът с радост приел. "Аз му казвах с колело да отиде, с ретро кола, но той си е бърз и яростен", смее се Въргала.

Коцето се снима във филма на актьора режисьор "Операция:Шменти-капели". Виктор завърши 81-а езикова гимназия "Виктор Юго" и сега ще поеме към Ричмънд, Англия, да учи бизнес и финанси. Само докато ти каже "здрасти", вече прави сделка с теб, казвали близките му. Дама на бала била приятелката му Каролина. Тя грейнала с бяла рокля, а Виктор с черен класически костюм. В такъв важен момент Влади се разчувствал и разказал няколко истории пред гостите.

"Веднъж се качи на паметника в Шумен, беше на 4 години и го гледаме с майка му да стои най-горе на около 25 метра височина. Подмамих го с балони и през тези три минути, докато слизаше, аз сякаш преживях 30 години. А в "Пирогов" за него имаше едва ли не отделен кабинет - колко пъти сме шили глави, крака... Виктор не пожела да тръгне по моя път, но знам, че ще се справи. Той е добро дете, спортува, не яде месо и пише с лявата ръка", каза още Въргала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай