Ваня и Поли с нови гаджета

Писателката показа любимия си Алекс

Ваня и Поли с нови гаджета | StandartNews.com

Ваня Щерева отново е с младо гадже до себе си. Готината актриса, писателка, а от известно време и една от сценаристите на "Под прикритие" е в съвсем прясна фаза на любовните взаимоотношения с младок на име Алекс. Знае се, че не са колеги, но с какво се занимава юнакът не е ясно. Според светската мълва, двамата са заедно едва от началото на годината.

Ваня не обича да демонстрира какво й се случва в личен план, но явно и не вижда смисъл да крие мъжа до себе си. Тези дни тя триумфира като част от успешния тим на "Под прикритие", който прикова повече от половин милион пред телевизорите и над 100 000 в интернет.

Друга звезда също може да се похвали с нова тръпка - Поли Генова май е намерила мъж, който да изтрие неприятния привкус, оставен от връзката й с Вернер. Последният я заряза, докато тя печелеше "Музикална академия". Тези дни Поли се показа с новия си избраник, който изглежда доста прилично, но персоната му още е в тайна.

Близнаците на Лео - Николо и Матия, ще участват в собствена рубрика в "Усещане за жена" по TV7 всеки четвъртък. Компания ще им прави майка им Лучия. Това ще става чрез жива връзка от дома на семейството. Идеята е Лучия и Лео да разказват как отглеждат бебоците. Рубриката ще проследи отглеждането на двамата юнаци отблизо, за да даде най-ценните съвети от първа ръка на зрителите.

Албена Павлова ще разкаже в "Търси се" как е срещнала съпруга си - сценариста на "Столичани в повече" Емил Марков. "Бяхме в един курс във ВИТИЗ и оттам започна нашата любов. Тя е много емоционална, нетърпелива и максималистка", казва Емо. Албена пък разкрива първите години от брака им: "Спорихме, карахме се за несъществени неща, но аз обичам този човек и това е най-голямото ми щастие".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай