Светослав Иванов стана татко

Журналистът плакал от вълнение, когато разбрал, че е станал баща

Светослав Иванов стана татко | StandartNews.com

София. Журналистът от бТВ Светослав Иванов стана татко рано тази сутрин. Неговата жена Вяра Деянова-Иванова му роди момиченце, което ще се казва Йоанна. Хубавата новина бе съобщена в ефира на предаването „Тази събота", което вече е водено от Антон Хекимян.

Водещият на предаването честити приятелски на таткото и изрази съжаление, че Вяра е родила по-рано, защото много искал бебето да се появи по време на снимките и да изненадат Светослав Иванов. От своя страна таткото уточни, че раждането е започнало късно снощи и е приключило към 06, 30 сутринта.

Хекимян каза, че в бТВ казват на Иванов батенце, но вече ще се обръщат към него с татенце.

„Аз наистина много се вълнувам и не знам къде се намирам от вълнение", каза още Иванов и благодари на лекарите, които са помогнали на детето му да се появи на бял свят. Той сподели, че е плакал от вълнение и дори разказа виц по темата за раждането.

„Изтърках всичко в болницата, мрамор, балатум и всякакви настилки", каза журналистът за това как се е чувствал чакайки в болницата.

„Детето е кръстено на светеца, който почитаме днес", каза усмихнатият Иванов и уточни, че Иван Рилски обединява смирението, което е нужно на българите.

Светослав Иванов ще води новото предаване на бТВ „120 минути", което стартира в 16 часа днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай