Строс-Кан с роля на крал в сексоргии

Купоните с бившия шеф на МВФ били като "бойно поле с матраци на пода"

Строс-Кан с роля на крал в сексоргии | StandartNews.com

Бившият шеф на МВФ Доминик Строс-Кан бил "кралят на купона" по време на оргиите, за които е подсъдим, и лично участвал в организирането на секскупони. Това твърди нов доклад на обвинителите по делото срещу Строс-Кан за сводничество. Документът е изтекъл във в. "Фигаро" и опровергава досегашните твърдения на Строс-Кан, че не е знаел, че жените на купоните са проститутки.

Няколко от жените, разпитани от съда, свидетелстват, че Строс-Кан е знаел за платените им услуги. "Всички присъстващи не може да не са знаели, че им плащат", посочва една от тях. Друга дама, представила се като Джейд, обвинява Строс-Кан в лъжа: "Мисля, че той ни взема за пълни глупачки", казва жената. Проститутките твърдят, че бившият шеф на МВФ се отнасял с тях брутално. Строс-Кан не бил обикновен участник в оргиите, а главен организатор, твърдят магистратите. Те описват оргиите като "сексуална консумация" и "бойно поле с матраци на пода".

Било е по-скоро като "секс на поточна линия", отколкото чувствено преживяване, се посочва в доклада.
Смята се, че Строс-Кан си общувал с другите участници в оргията с SMS-и. Той избирал програмата за вечерта, а за да прикрие следите си, използвал кодови названия за проститутките. Наричал ги "приятелки", "делегация от приятелки", "подаръци" или "оборудване".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай