Слай идва във Варна, води и джудистка

Ронда Руси е втората мацка в мачовския екип след Мила Йовович

Слай идва във Варна, води и джудистка | StandartNews.com

Варна. Силвестър Сталоун ще пристигне във Варна следващия понеделник за снимките на "Непобедимите 3" както "Стандарт" вече писа. Той води със себе си банда звездни екшън герои, сред които Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Харисън Форд и Стивън Сегал. Но мачовската компания няма да мине без женски чар. След като в първите две части нямаше никакви мацки в екшъните, явно сега Слай е решил да вкара повече сексапил на екрана. Отдавна участието си потвърди Мила Йовович. Втората мацка е Ронда Руси, състезателка по MMA, шампионка на UFC и джудистка, известна с бойния си нрав. Тя ще направи своя дебют в "Непобедимите 3". Дали обаче двете ще пристигнат у нас сега или ще ги видим по-късно, още не се знае.

Макар снимките да започват всеки момент, към екипа постоянно се включват още нови имена. Последното е на Антонио Бандерас. Клюката пусна журналистът Майк Флеминг от американския сайт deadline.com. Но самият Слай все още нищо не е потвърдил лично. Антонио, който в събота стана на 53, отпразнува рождения си ден със съпругата си Мелани Грифит в испанския град Марбея. Антонио беше три месеца у нас тази година, за да снима своя филм "Аутомата". При престоя си той няколко пъти заявява колко му харесва страната ни и как би се връщал често, така че нищо чудно да го видим в екшън компанията.

Преди това "Да" на Слай каза и Мел Гибсън. Той ще замести Жан Клод ван Дам в ролята на злодея. И Мел и Антонио имат опит в това да бъдат железни екшън герои, но не са ритали задници на екрана от доста време. Бандерас има предимство обаче, след като е работил със Слай и преди това - в "Атентатори" от 1995 година. А заедно с Гибсън участват със сходни роли в предстоящия филм Machete Kills.

Преди няколко месеца Сталоун намекна за възможността Гибсън да е режисьор на "Непобедимите 3", но работата после беше поета от австралиеца Патрик Хюз. Както "Стандарт" вече писа, той подготвя работата си в киноцентъра в Бояна. Според блога на феновете на "Непобедимите" към групата на всемогъщи бойци може да се включи и майсторът на източните бойни изкуства и "труден за убиване" Стивън Сегал. Слухове се носят и за Джеки Чан и Уесли Снайпс.

След като Слай се изцепи срещу Брус Уилис в "Туитър", наричайки го мързелив и алчен, от филмовата компания "Лайънсгейт" се разграничиха от силното му изказване. Джон Фелтхаймър, главен изпълнителен директор, обясни преди дни, че преговорите за кастингите се водят до последния ден и, че никога не се знае кой ще влезе и кой не. Така отново тръгнаха спекулациите, че Уилис все пак можело да пристигне, тъй като преговорите за участието му продължавали и в момента.

Преди снимките на екшъна, чийто бюджет е 90 млн. долара, Слай заведе фамилията на почивка в Сен Тропе. Той, жена му и трите им дъщери се забавляваха на луксозна яхта с приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай