Неделя,

"Сексология" разказва истинска история

От: Failed to load user -
"Сексология" разказва истинска история
A
A
A

"Сексология" е комедия по действителен случай. Сюжетът се базира на собствените преживявания на Маги Кери, която тук дебютира като сценарист и режисьор. Бранди Кларк (Обри Плаза) тъкмо завършва гимназия като отличничка на випуска. Тя е свръх амбициозна и активна. Но преди да отиде в колеж осъзнава, че има да навакса всички пропуснати в гимназията неприлични, извънкласни дейности. "Въоръжена" със специален списък, Бранди се захваща да усъвършенства своите знания и умения по "сексология". Но бързо разбира, че не "плува" в свои води.

Привличайки на помощ своите приятелки, по-голямата си сестра Амбър и изпадналия си шеф, Бранди се залавя да придобие опит, за който всяка колежанка би й завидяла. Ако иска да отметне всички точки в списъка до началото на учебната година в колежа, Бранди и всички, които й помагат, ще имат нужда не само от много богато въображение, но и от доста разкрепостено съзнание.

В поддържащите роли са Бил Хейдър, Анди Самбърг и Кристофър Минц-Плас. Рейчъл Билсън (популярна от сериала "Кварталът на богатите") е в ролята на по-голямата сестра, а Кларк Грег (агент Колсън от "Отмъстителите") - на баща им, съдия Кларк. Действието се развива през 1993-та, така че очакваме филмът да подейства носталгично на тогавашните абитуриенти, които днес гонят 40-те.

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички