Сандра Бълок и Джъстин Тимбърлейк триумфират на People`s choice awards

Сандра Бълок и Джъстин Тимбърлейк триумфират на People`s choice awards | StandartNews.com

Лос Анджелис. Сандра Бълок стана актрисата на 2013-та година, след като грабна цели 3 приза на наградите People`s choice awards ("Изборът на публиката") в Лос анджелис, спечелвайки си заслужено титлата любимка на публиката. 

Джъстин Тимбърлейк пък, който през изминалата година се концентрира върху музикалната си кариера, след като през последните се изявяваше предимно в киното, доминира в музикалните категории.

СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА - ТУК!

Единственото жури, което трябваше да бъде впечатлено за тези награди, бе Негово величество Зрителят, тъй като носителите на отличията "Изборът на публиката" се посочват от фенове, които гласуват в интернет, за разлика от други престижни филмови, телевизионни и музикални награди като "Оскар", "Златен глобус", "Еми" и "Грами", които се определят от професионалисти. Тази година за определянето на победителите са подадени над 700 милиона гласа, съобщават организаторите.

Кино. 49-годишната Сандра Бълок грабна наградите в категориите за най-добра филмова, драматична и комедийна актриса за ролите си в "Гравитация" и "Нежна полиция". Към тях холивудската звезда прибави приза за любима филмова двойка заедно с Джордж Клуни в "Гравитация" - филмът с най-много номинации на британската филмова академия БАФТА.

"Актьорите не могат да си вършат работата без стотиците невероятни хора, които се трудят за и заедно с тях", сподели от сцената носителката на "Оскар".

Отличия спечелиха още "Зрителна измама" (любим трилър), "Аз, проклетникът 2" (любим семеен филм) и "Кери" (любим хорър).

Призовете за любим филмов актьор и любим драматичен филмов актьор бяха присъдени съответно на Джони Деп и Леонардо ди Каприо.

С три приза - за любим филм, любим екшън и любим екшън актьор (Робърт Дауни Джуниър), може да се похвали лентата "Железният човек 3".

Голямата усмивка на Холивуд Адам Сандлър, който напоследък не печели благоволението на критиците, за пореден път доказа, че е грабнал сърцата на публиката, след като за четвърта поредна година се окичи с приза за предпочитан комедиен актьор.

Кейли Куоко - водещата актриса на телевизионната комедия "Теория за Големия взрив" - спечели първата си награда "Изборът на публиката" - за любима телевизионна комедийна актриса. В съответната категория при мъжете за втора поредна година бе отличен Крис Колфър за ролята си в хитовия сериал "Клуб "Веселие".

"Теория за Големия взрив" за трета поредна година спечели наградата за любима телевизионна комедия. Сериалът "Добрата съпруга" получи отличието за любима телевизионна драма. Звездите на сериала "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър и родената в България канадска актриса Нина Добрев спечелиха приза за най-добра екранна химия.

Музика. 32-годишният любимец на женската част, чаровният господин Тимбърлейк доминира в музикалните категории също с три отличия. Певецът спечели наградите за любим изпълнител, любим ритъм енд блус изпълнител и любим албум за "The 20/20 Experience". Специални благодарност Тимбърлейк отправи към родителите си, които не са се отказали да му повтарят, че никоя мечта не е прекалено голяма, както и на красивата си съпруга Джесика Бийл, научила го на търпение и да върши простички неща, като например да слага чиниите в съдомиялната.

В категорията за любимо музикално видое за трета поредна година спечели Кейти Пери, която обаче не присъстваше лично на церемонията. Тази година отличието й донесе клипът към хитовото й парче "Roar".

Бритни Спиърс също завърши успешно 2013, след като феновете й присъдиха приза за Най-добър поп изпълнител.
В надпреварата за най-добра изпълнителка се наложи Деми Ловато, която пребори конкуренцията на Бритни, Кейти Пери, P!nk и Селена Гомес. В категорията Хип-хоп приза грабнаха Macklemore & Ryan Lewis, Тейлър Суифт е кънтри певицата на годината. За любима банда пък бе избрана момчешката One Direction.

Водещи на 40-ата церемония за наградите "Изборът на публиката" бяха звездите на телевизионната комедия "Без пукната пара" (2 Broke Girls) Кат Денингс и Бет Берс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай