Приписват две деца на Кабаева

Приписват две деца на Кабаева  | StandartNews.com

През 2008 г. всички медии по света масирано анонсираха сензационна новина - Владимир Путин смята да се ожени за Алина Кабаева. На легендарната гимнастичка, комсомолка, депутатка и красавица й предричаха най-завидната съдба от всички момичета на Русия.

Какво се случи тогава? През пролетта на 2008 г. бе съобщено за "тих" развод между Путин и съпругата му Людмила. И се планираше сватба между премиера на Русия и Кабаева. Бащата на Алина - Марат Кабаев, отговаряше на въпросите на журналистите, че би бил щастлив да има за зет Владимир Путин, но нищо конкретно за плановете на дъщеря си не знаел. Приятелките на Алина - Светлана Хоркина и Светлана Журова, повдигаха рамене и пърхаха с мигли, когато журналистите се опитваха да измъкнат от тях подробности за "тайната връзка". "Женихът" и "невестата" пък отклоняваха по всякакъв начин коментари по темата. Путин говореше за любовта си към всички рускини, защото били най-красивите на света. Цяло лято руснаците затаено чакаха развитие на интригата. Само дето нищо не се случи. А през есента всички забравиха за това.

Година по-късно гръмна друга новинарска бомба. "Алина Кабаева роди син на Владимир Путин!", сензационно написа американският в. "Ню Йорк Поуст" в броя си от 15 декември 2009 г., позовавайки се на свои достоверни източници. Вестникът дори твърдеше, че момчето е кръстено Дмитрий, на президента Дмитрий Медведев. Кабаева пък заявила, че била готова да има и още деца в близко бъдеще. Според друг вестник, Алина родила в една от най-добрите европейски клиники. Путин пък се бил развел с Людмила още през 2008 г. и имал печат в паспорта си за доказателство. Така и не стана ясно, наистина ли Кабаева и Путин имат дете. Факт е обаче, че след като няколко руски вестника написаха за това, след публикуването на тази "сензация" те бяха закрити. Самата гимнастичка опроверга това на официалния си сайт. "Скъпи, приятели! Не е в стила ми да коментирам слухове, но реших да направя изключение. Защото не мога да оставя без отговор стотиците топли думи и пожелания, които получих... На тази страница обещах да разказвам за най-важните събития в живота си, за своето семейство. Затова, когато стана майка, което още не се е случило, задължително ще го споделя", написа Кабаева. Досега тя не е потвърдила на сайта си, че е родила.

Любовният екшън продължи. През 2011 г. американски и руски вестници пуснаха снимка на Кабаева и сина й от Путин. Оказа се обаче, че момченцето, което според медиите било одрало кожата на баща си, бил племенник на гимнастичката.

Това, че не се знае за първото дете, не попречи на медиите да оповестят и второ. В началото на 2013 г. "Ню Йорк Поуст" публикува новината, че през ноември 2012 г. Кабаева родила на Путин момиче. Президентът на Русия дори пратил Алина и децата да живеят в резиденцията му в Сочи. През март тази година Алина опроверга и това чрез пиара си Елена: "Съобщенията в медиите са пълна лъжа. Засега Алина Маратовна няма никакви деца - нито момче, нито момиче".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай