Playboy избухна с бляскаво парти

Секси купон откри еротична експозиция в мол Галерия Бургас

Playboy избухна с бляскаво парти  | StandartNews.com

Бургас. Бляскаво светско парти ознаменува откриването на световната изложба на Playboy в мол Галерия Бургас. Над сто знаменитости бяха гости на лятното парти, с което еротичната марка откри летния сезон. Точно в 19,30 часа по червения килим, отвеждащ към залата на изложбата, класа и стил демонстрираха звезди от артистичния и бизнес елит.

Фотообективите засякоха редица светски красавици, догонващи ритъма на модата. Блесна носителката на престижния приз Мисис България 2012 Гергана Николова-Зарева и някои от моделите, присъстващи по кориците на популярното списание, като плеймейтката Златка Димитрова, Ивелина Прунова и други в компанията на главния редактор на списанието Христо Запрянов. Експозицията на екзотични фотоси разгледа изпълнителният директор на GTC България г-н Дани Беркович. По-късно купонът се премести в Galleria Beach bar, където фурията Десислава и "Господарят на танца" Атанас Месечков забавляваха гостите до полунощ.

Изложението на "Плейбой" съдържа над 50 от най-добрите световни корици на изданието. Експозицията е подредена в специална зала на първия етаж на мола, до която достъпът на лица до 18 години е забранен. Фотосесии на плеймейт конкурси и много други атрактивни инициативи ще съпътстват изложбата. Тя ще присъства в Бургас през юли и август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай