"Пърпъл" искат по 24 бири на калпак

"Пърпъл" искат по 24 бири на калпак | StandartNews.com

Рок класиците "Дийп пърпъл", които ще забият в Пловдив за 100-годишнината на ФК "Ботев", са пожелали да има по 24 немски бири във всяка от гримьорните им.

Легендарната група ще промотира у нас новия си диск "Now What?!", създаден в сътрудничество с ветерана продуцент Боб Езрин (Kiss, Алис Купър). Албумът припомня звученето на музикантите от техния златен период в края на 60-те и началото на 70-те. "Пърпъл" държат да бъдат посрещнати на летището с три 8-местни вана и още един за личен багаж. Всеки от тях ще разполага със собствена гримьорна - с климатик, без грам флуоресцентно осветление, със собствена баня, душ, мивка.

Неостаряващите момчета искат още плата с морски дарове, френски сирена и манго. Ще вечерят блюда от телешко, пуешко и пилешко месо. Поискали са и традиционно българско ястие, което да има и вегетариански вариант. Сред питиетата в листата им освен бирата е каберне совиньон от Шато Латур.

Входовете на стадион "Христо Ботев" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18 часа. Преди Иън Гилън и компания на сцената малко след 20 ч ще се качат момчетата от хевиметъл бандата Krossfire.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай