Наша Маша купува възглавница на Гришо

Рускинята отново сама на шопинг в Синсинати

Наша Маша купува възглавница на Гришо  | StandartNews.com

Мария Шарапова се оказва много грижовна дама. Тенисистката пусна своя снимка в twitter, на която се е заровила на щанда с възглавници.

Руският секссимвол е гушнала една под мишница и се оглежда за втора, която може би е за гаджето й Григор Димитров. И двамата влюбени в момента са на турнира в Синсинати. Маша е сред 8-те състезателки, които ще стартират в надпреварата директно от втори кръг, като нейната първа съперничка е представителката на домакините Слоун Стивънс или състезателка от квалификациите. Шарапова използва по-късното си включване в състезанието, за да обиколи местните магазини, и отиде на шопинг сама. Преди два дни тя се показа на фото в супермаркет, където пазаруваше продукти, току-що пристигнала в Охайо.

Късно снощи на старта на турнира Димитров трябваше да се изправи срещу поставения под номер 13 Николас Алмагро. Двамата се срещат за втори път след миналогодишния Australian Open, когато хасковлията не издържа физически и бе пречупен от испанеца. Ако българинът успее да вземе реванш, ще си осигури $20 055 от наградния фонд и 45 точки за световната ранглиста, а в спор за място на осминафиналите ще се изправи срещу победителя от мача между Брайън Бейкър и Денис Истомин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай