Момиче на "Плейбой" и багерист в "Х фактор"

Момиче на "Плейбой" и багерист в "Х фактор" | StandartNews.com

София. И тази година кастингите на "Х фактор" няма да бъдат пропуснати от екстравагантни участници.

23-годишно момче от Русе, занимаващо се със земеделие, днес ще се представи пред експертното жури в София. Той е завършил немска гимназия, а след това и компютърни технологии. В момента младежът е решил да се отдаде на земеделието - семейния му бизнес, в който отглежда житни култури. Самоук е, пее от 6 години. Изявите му като изпълнител са, докато кара багера, където си пуска радиото и запява заедно с него.

"Работата на нивата е песен, но аз искам да пея на голямата сцена на X Factor", категоричен е изпълнителят.
Друга кандидатка припадна на сцената от вълнение. Наложило се от екипа да я свестяват. Сред интересните таланти ще видим и много спортисти с мечта да завладеят голямата сцена. Сред тях са футболисти, баскетболисти и дори състезателки по художествена гимнастика. Пред журито ще блесне и момиче от страниците на "Плейбой".

"Няма да толерираме хитрости, това предаване е за публиката, не за съдиите", беше категоричен Любо Киров, който тази година ще е част от журито заедно Мария Илиева, Саня Амуртлиева и Велизар Соколов-Заки.

Сред най-предпочитаните за изпълнение на прослушванията песни са на Rolling In The Deep на Адел и Impossible на победителя в американския X Factor Джеймс Артур.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай