Неделя,

"Мис Българка" от САЩ подкарва изтребител

От: Failed to load user -
1779
"Мис Българка" от САЩ подкарва изтребител
A
A
A

Невена Чалова, най-красивата българка в САЩ, ще отдъхва пет дни в Пловдив. Хубавицата пристига под тепетата във вторник, а посещението й е една от многобройните награди, които получи заедно с приза "Мис Българка в САЩ" на церемонията в Ню Йорк на 25 май.

Неин личен гид ще бъде зам.-кметът Стефан Стоянов. Те ще се разходят из руините на вековния град и горещите му арт точки. В програмата на българката е включена среща със студентите от Техническия университет. Невена Чалова ще има и фотосесия пред камерата на Юлиан Георгиев, а снимките ще бъдат в авиобаза Граф Игнатиево.

Тъй като Невена е любител на екстремните спортове, ако прояви желание, може да се повози на изтребител или да опита скок с парашут, което е нейно хоби. Гостенката ще отиде до гребния канал и ще мине по Главната, любими места от детството й - Невена е родом от Хисар. В Пловдив тя ще отседне в специално приготвена за нея стая в хотел "Лайпциг". Ще бъде гост на рождения ден на една от местните художествени галерии, ще посети джаз концерт.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията