Сряда,

Мексикански милиардер на голф в Каварна

От: Failed to load user -
3014
Мексикански милиардер на голф в Каварна
A
A
A

Тузарска яхта със зала за кино, огромен бар и плажен клуб акостира до комплекса "Тракийски скали" край Каварна. От нея слезе един от най-богатите бизнесмени в света - мексиканският милиардер Рикардо Салинас.

57-годишният магнат е президент и главен изпълнителен директор на Grupo Salinas и Grupo Elektra, притежава няколко телевизионни компании. Той се отдаде на голф в комплекса "Тракийски скали", научи "Стандарт". Яхтата Аzteca е дълга 72 метра. Тя е най-голямата, построена досега от CRN. Изградена е от стомана и алуминий и е в топ 100 на най-скъпите яхти в света. На борда могат да отседнат само 12 пътници, които разполагат с плажен клуб с дивани, шезлонги и голям бар, има площадка за хеликоптери, джакузи, кинозала с 65-инчов монитор и други глезотийки на борда.


Плавателното средство разполага и с два гаража. Вместо коли обаче там се съхраняват две сервизни лодки Riva Shuttles, които развиват максимална скорост от 45 възела в минута. Има и още 4 джета за водни ски и още една 7-метрова лодка. Яхтата се задвижва от два супермощни двигателя 3516, които позволяват да се развие максимална скорост от 16.5 възела.


Богаташът пристигнал в "Тракийски скали" в петък вечерта и вчера сутринта е отплавал.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията