Маша по-сексапилна от дамата на Путин

сравниха Гришо с млад голфър

Маша по-сексапилна от дамата на Путин | StandartNews.com

Мария Шарапова влезе в Топ 30 на най-сексапилните жени в Русия в класацията на списание "Максим" за 2013 година. Гаджето на нашия Григор Димитров изпревари олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева, за която много отдавна се говори, че е половинка на президента Владимир Путин.

В списъка от Маша попадат и сънародничките й Мария Кириленко (45-о място) и Анна Курникова (84). Днес изданието ще публикува и първите 20 по сексапил в страната. Сблъсъкът между Шарапова и Виктория Азаренка на полуфиналите на "Ролан Гарос", завършил в полза на рускинята, пък бе избран за "Мач на годината" от Женската тенис асоциация.

Новият треньор на Гришо Роджър Рашийд пък говори открито за българина. "Трябва да му се признае, че още от първия ден ушите и очите му бяха широко отворени, искаше колкото се може повече информация. Той е млад културен човек с много добро възпитание. Григор е на 22 години, но в известен смисъл е на 20 по отношение на развитието си в тениса. Ако направим сравнение с голфа, той е като Адам Скот - млад голфър, който през годините получи няколко удара, но сега успява да подреди пъзела", споделя австралийският специалист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай