Маша избяга от Гришо в Бродуей

Правят обеци за 58 долара от целувката на Шарапова

Маша избяга от Гришо в Бродуей | StandartNews.com

Ню Йорк. Мария Шарапова реши да избяга за кратко от Григор Димитров. В понеделник вечер, вместо да гледа тенис от трибуните на US Open, рускинята реши да отиде на театър в Бродуей.

И докато Гришо се готвеше за снощния си мач от първия кръг в Ню Йорк срещу бразилеца Жоао Соуса, Маша изгледа спечелилия тази година награда "Тони" за най-добър спектакъл "Ваня и Соня, и Маша, и Спайк" на Антон Чехов. Маша най-много се впечатлила от играта на Дейвид Хайд Прайс в комедията. "Речта му беше невероятна. Тя бе изключително запомняща се. Няма да я забравя никога", написа Маша в Туитър вчера малко след традиционния за последните си пост - "Добро утро от красив Ню Йорк".

В същото време медиите в Русия разкриха, че Шарапова вече официално е моден дизайнер. Известната марка за бижута "Хенри Бендел" вече пусна в продажба обеци с формата на целувката на Шарапова. Един чифт струва само 58 долара. Отделно в продажба са пуснати и нови тениски от личната марка на Мария - "Шугарпова". Фланелките, които са лично направени от рускинята, струват 22 долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай