Мария и Силвестър си дадоха втори шанс

Водещите от БНТ и bTV отново станаха семейство

Мария и Силвестър си дадоха втори шанс  | StandartNews.com

София. Силвестър Силвестров и неговата Мария се събраха и отново са семейството каквото винаги са били. Това се е случило по Нова година, но двамата решили да запазят за известно време хубавата новина. От няколко дни двойката промени статута си във Фейсбук, като неговият гласи :"женен за Мария Силвестър", а тя даде знак в социалната мрежа, че е "встъпила в брак" с него. Следват радостни възгласи от приятели, настойчиви пожелания "Горчиво!" и въпроси дали синът им Давид се радва. Мария е пояснила "много".

Те са непоклатим дует и толкова добре си пасват, че когато през 2013-а се разчу за раздялата им, повечето хора я приеха като странна шега. Всичко започна, когато водещият на "Нищо лично" по bTV написа във Фейсбук, че очаква предложения на свободни момичета, защото с Мария поели в различни посоки. След това му се наложи надълго и широко да обяснява, че това бил майтап и всичко помежду им е наред. Смущаващият момент настъпи, когато призна, че се радва на любовта на негова колежка Ангелина, която била и бивша жена на победител от сезон на "Биг Брадър". Тогава се заговори, че първа Мария е отлетяла от семейното гнездо и е погледнала встрани. Изглеждаше, че краят е настъпил и всеки се радва на ново начало. Животът обаче отсъди друго.

Явно тръпката на Зюмбюл Мангасариян е била мимолетна и той е осъзнал, че жената в живота му винаги ще бъде Мария. Те са съпрузи от 2001 година.

Според Силвестър много от изявленията му били тълкувани погрешно, а те с Мария винаги се обичали и подкрепяли. Мария и Силвестър са големи чудаци, споделят много общи възгледи за живота и освен това се изразяват по един и същ необичаен чисто езиково начин. Тя е подходила доста символично и към сдобряването. В неделя е сменила корицата си във Фейсбук и новата изобразява две дървени закачалки, от старите, които са вплели "клоните" си, сиреч дръжките, на които се поставят дрехите.

"Презареждане" е логото на връзката на още една двойка - Дженифър Анистън и Джъстин Теру. Те също решиха да опитат отначало. Затова са решили и да се преместят и заживеят заедно в Ню Йорк. Дженифър иска да прекара повече време с годеника си и заради това се съгласила да го последва в големия град. "Те смятат, че това би внесло свеж полъх в отношенията им. В момента Джен и Джъстин почти не се виждат. Но в края на месеца тя ще отиде при него", споделиха запознати източници пред британското издание на списание "Грация". Актьорът не може да напусне Ню Йорк, тъй като снима там новия си филм The Leftovers.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай