Люба Пашова се увлече по Даяна

Актрисата журналист препрочита всичко за покойната принцеса, след като гледа филма в Лондон

Люба Пашова се увлече по Даяна | StandartNews.com

Люба Пашова тези дни препрочита всичко за лейди Даяна. Актрисата журналист се запали по темата, след като в Лондон попадна на червения килим за премиерата на екранната драма, посветена на кралската снаха.

"Режисьорът Оливер Хишбригел е страхотен кинаджия. Не случайно неговият филм "Краят на Третия райх" е номиниран за "Оскар". Той мигновено е оценил качествата и чара на Веселина Чакърова, която свири на пианото вместо Наоми Уотс. Останах доста впечатлена от Кас Анвар, който влиза в кожата на Доди ал Файед. Чаровникът, който играе в "Изгубени", има страхотна прилика с приятеля на Даяна", разказва Люба. И добавя, че Веселина скоро ще има концерти в София с елитни симфонични оркестри. В момента Чакърова е в Япония, където върви премиерата на "Даяна". Отзивите за лентата са противоречиви. Прокралските журналисти на Острова написаха "Още веднъж убиха Даяна".

Самата Люба е в предсезонна театрална треска. Тя не само ще продължава да се труди в БНТ1, но и ще играе в спектакли от стария афиш и ще работи върху нов проект.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай