Лора не ще сватба, ражда Дева

Лора не ще сватба, ражда Дева | StandartNews.com

Бременната в шестия месец Лора Крумова хич не иска да вдига сватба. "Навремето бях от момичетата, които си мечтаеха, че някой ден ще се омъжат, но колкото повече време минава, толкова повече разбирам, че това не е моето нещо", призна тв водещата.

Единственото, на което тя държи, е синът й да бъде кръстен. Тъй като бащата му Сотир обаче не е, ще трябва първо той да мине през попското къпане. Новото й положение обаче все още не е завладяло нито духа, нито тялото на Крумова.

"Свиквам. Баща ми обясни, че от шестия месец нататък бременните наддавали с по 400 грама на седмица. Това много ме притесни", с усмивка сподели дамата.

Журналистката призна, че не чете книги за бъдещи майки, но пък отскоро ходи на школо за родители, нещо което преди смятала за гъзария сред тези, които няма какво да правят.

"Подготвят ме за всичко, което ми предстои, защото на мен не ми остава много време да се съсредоточавам върху състоянието ми. То започна да напредва и няма как да не го забелязвам. Но не съм от жените, които се фиксират прекалено върху бременността си. Това е по-добрият вариант. Виждала съм много жени да изтрещяват и да се превръщат в майчици. Това много ме плаши", сподели Лора.

Въпреки че не е крайно суеверна, тя все още не е купила бебешки такъми. Наследникът трябва да се появи до 19 септември под знака на Девата, което радва Лора. Тя ще излезе в отпуск по майчинство, когато почувства, че работата вече й натежава. Крумова обаче няма да се лиши от летните удоволствия на любимия си къмпинг "Градина", където нейният приятел има училище по сърф.

"Ще влизам в морето сутрин и вечер, за да не плаша хората", пошегува се тя. Говори се, че в съботно-неделното студио ще я замести Генка Шикерова, нейна стара приятелка.

В момента Лора работи и върху магистърската програма "Журналистика, продуцентство и финанси в медиите" във Висшето училище по застраховане и финанси, която води с Галя Щърбева, друга нейна дружка. "В групата наложихме приятелски отношения, но после установих, че трябва да си малко кучка в тази работа. За да можеш да помогнеш на студентите, е необходима дистанция", коментира Лора. С Щърбева обмислят да правят и игрален филм върху истинската история за учителката, която обра банка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай